Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er inklusiv moms. Ved eventuel rabat eller udsalg vil det fremgå tydeligt, hvilke varer rabatter eller udsalgspris omfatter.

Betalingsbetingelser

Hos Organic Designs kan du betale med Dankort, Visacard, Mastercard, Maestro og MobilePay.

VisaMastercardMaestroMobilepay

Organic Designs tager ingen gebyr ved betaling med Dankort, internationale kreditkort eller MobilePay.

Når vi har registreret dit køb, ekspederer vi din ordre, hvorefter vi afsender din ordre sammen med den endelige faktura.

Ved køb fra Færøerne, Grønland og udlandet gælder særlige bestemmelser, som beskrevet nedenfor.

Sikkerhed ved betaling

Organic Designs betalingssystem administreres af Nets, hvorfor samtlige betalingstransaktioner sker via en sikker krypteret forbindelse. Det betyder, at en tredjepart ikke uretmæssigt kan få adgang til dine betalingsoplysninger.

Du kan læse mere om Nets via: www.nets.eu

Leveringsbetingelser for pakker i Danmark

Efter registrering af betaling afsendes ordren hurtigst muligt med PostNord. Du vil normalt modtage ordren efter 2-4 hverdage.

Ved bestilling af ordre på 500,00 dkr. eller derover opkræves ingen forsendelsesgebyr.

Bestillinger under 500,00 dkr. pålægges forsendelsesgebyr. I forbindelse med købet af varen kan du frit vælge mellem at få pakken leveret direkte til din postadresse eller til et udleveringssted.

Hvis du vælger udleveringssted er forsendelsesprisen 35,00 dkr. Hvis pakken skal leveres direkte til din postadresse er forsendelsesprisen 49,00 dkr.

Når ordren er sendt som pakke, modtager du via mail et transaktionsnummer fra Organic Designs. Med transaktionsnummeret kan du følge ordrens rejse med PostNord til dig på Post Danmarks web-side: www.postnord.dk

Leveringsbetingelser for pakker til Færøerne, Grønland og udlandet

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet tillægges fragtgebyr afhængig af vægt og forsendelsestype.

Ved bestilling fra Færøerne, Grønland og udlandet er det ikke muligt at oplyse den fulde ordrepris ved bestillingen på www.organicdesigns.dk, da fragtgebyr vil afhænge af vægt og forsendelsesdestination. Du bedes derfor sende en e-mail til info@organicdesigns.dk med oplysninger om, hvilke varer du ønsker at købe. Organic Designs sender dig herefter et tilbud inkl. leveringsomkostninger. Hvis du accepterer tilbuddet, sender vi en faktura. Gennemfører du betalingen af fakturabeløbet til Organic Designs konto inden 8 dage, sendes ordren så snart betalingen er registreret til den oplyste destination i udlandet.

Fortrydelsesret og ombytningsret

Organic Designs yder 14 dages fortrydelsesret og ombytningsret. Ved accept af vilkår i forbindelse med handlens indgåelse accepterer du samtidig, at fremsendelsen kan påbegyndes inden fortrydelsesrettens udløb.

Fortrydelsesret og ombytningsret gælder fra den dag, du modtager varen. Fortrydelsesretten og ombytningsretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor der er forvoldt skade på varen eller at det på anden vis er åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi.

Uanset om du fortryder eller ønsker at få byttet varen, skal varen returneres i samme stand og mængde, som den er modtaget. Varen skal være i original emballage. Fortryder du købet af en vare, kan den returneres ved, at du nægter at modtage den på din adresse eller du kan returnere med PostNord til:

Organic Designs v. Elisabeth Tosti
Christen Bergs Allé 20
2500 Valby
København
Danmark
Tlf.: +45 2720 2235
E-mail: info@organicdesigns.dk

Vi beder dig mærke forsendelsen: ”returvare”.

Når vi har modtaget varen behandler vi din sag. Du vil få refunderet det fulde fakturabeløb vedr. den konkrete vare. Tilbagebetalingen sker via en banktransaktion eller MobilePay. Hvis du ønsker, at vi skal overføre beløbet til din konto bedes du oplyse os om din bank, registrerings- og kontonummer skriftligt sammen med returvaren, når den sendes retur.

Ved ombytning af varen til en anden størrelse, fremsendes en ny vare hvis denne er på lager med PostNord. Ved ombytning bedes du mærke forsendelsen: ”ombytning”.

En vare, som har kostet mere end 100,00 kr., kan returneres uden omkostninger via PostNord Return Drop Off. For at returnere varen på denne måde skal du bruge den vedlagte returblanket, hvorved Organic Designs betaler for returneringen af varen. Du skal dog selv levere returvaren til et posthus.

Reklamationsret

I henhold til købeloven gives der 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået efter købet. Eventuelle fejl og mangler skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, at fejl og mangler ikke er opstået efter fejlagtig brug, ved behandling af produktet eller på grund af anden skadeforvoldende handling, der kan have medført fejl, mangler eller skader.

Såfremt reklamationen er berettiget refunderer vi det fulde fakturabeløb vedr. den konkrete vare. Tilbagebetalingen sker via en banktransaktion eller MobilePay. Hvis du ønsker, at vi skal overføre beløbet til din konto bedes du oplyse os om din bank, registrerings- og kontonummer skriftligt sammen med varen, når den sendes retur.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt udgåede varer.