Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er inklusiv moms. Ved eventuel rabat eller udsalg vil det fremgå tydeligt, hvilke varer rabatter eller udsalgspris omfatter.

Betalingsbetingelser

Hos Organic Designs kan du betale med Dankort, Visacard, Mastercard og MobilePay.

Organic Designs tager ingen gebyr ved betaling med Dankort, internationale kreditkort eller MobilePay.

Når vi har registreret dit køb, ekspederer vi din ordre, hvorefter vi afsender din ordre sammen med den endelige faktura.

Ved køb fra Færøerne, Grønland og udlandet gælder særlige bestemmelser, som beskrevet nedenfor.

Sikkerhed ved betaling

Organic Designs betalingssystem administreres af Nets, hvorfor samtlige betalingstransaktioner sker via en sikker krypteret forbindelse. Det betyder, at en tredjepart ikke uretmæssigt kan få adgang til dine betalingsoplysninger.
Du kan læse mere om Nets via: www.nets.eu

Leveringsbetingelser for pakker i Danmark

Efter registrering af betaling afsendes ordren hurtigst muligt med PostNord. Du vil normalt modtage ordren efter 2-4 hverdage.

Ved bestilling af ordre på 500,00 dkr. eller derover opkræves ingen forsendelsesgebyr.

Bestillinger under 500,00 dkr. pålægges forsendelsesgebyr efter vægt, dog maksimalt 49,00 dkr.

Hvis muligt sendes bestillingen som brev direkte til din personlige leveringsadresse/bopælsadresse, så du som kunde betaler den laveste forsendelsestakst. Hvis din ordre sendes som almindeligt brev, kan der gå op til 5 hverdage, før du modtager din ordre.

Hvis bestillingen sendes som pakke, sendes den til dit lokale posthus eller det lokale afhentningssted, som du har anvist, da du gennemførte ordren.

Ønsker du, at pakken skal leveres direkte til din personlige leveringsadresse/bopælsadresse, skal det markeres ved bestillingen. Udover forsendelsesgebyr på 49,00 dkr. pålægges der yderligere 35,00 dkr., hvis ordren skal bringes direkte til din personlige leveringsadresse/bopælsadresse.

Leveringssted eller posthus

Når ordren er sendt som pakke, modtager du via mail et transaktionsnummer fra Organic Designs. Med transaktionsnummeret kan du følge ordrens rejse med PostNord til dig på Post Danmarks web-side: www.postdanmark.dk

Hvis din ordre har en størrelse, så den kan sendes som almindeligt brev, sender vi den med almindelig post, så du ikke skal betale det fulde forsendelsesgebyr. Vi trækker i så tilfælde en eventuel forsendelsesdifference fra det beløb, som du har betalt, før vi hæver transaktionen.

Sendes ordren som brev, vil du modtage en e-mail fra Organic Designs om, at ordren er afsendt, men det vil ikke være muligt at følge brevets rejse fra Organic Designs til din adresse. Brevforsendelser kan tage op til 5 hverdage med at nå frem til dig.

Leveringsbetingelser for pakker til Færøerne, Grønland og udlandet

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet tillægges fragtgebyr afhængig af vægt og forsendelsestype.

Ved bestilling fra Færøerne, Grønland og udlandet er det ikke muligt at oplyse den fulde ordrepris ved bestillingen på www.organicdesigns.dk, da fragtgebyr vil afhænge af vægt og forsendelsesdestination. Du bedes derfor sende en e-mail til info@organicdesigns.dk med oplysninger om, hvilke varer du ønsker at købe. Organic Designs sender dig herefter et tilbud inkl. leveringsomkostninger. Hvis du accepterer tilbuddet, sender vi en faktura. Gennemfører du betalingen af fakturabeløbet til Organic Designs konto inden 8 dage, sendes ordren så snart betalingen er registreret til den oplyste destination i udlandet.

Fortrydelsesret og ombytningsret

Organic Designs yder 14 dages fortrydelsesret og ombytningsret. Ved accept af vilkår i forbindelse med handlens indgåelse accepterer du samtidig, at fremsendelsen kan påbegyndes inden fortrydelsesrettens udløb.

Fortrydelsesret og ombytningsret gælder fra den dag, du modtager varen. Fortrydelsesretten og ombytningsretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor der er forvoldt skade på varen eller at det på anden vis er åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi.

Uanset om du fortryder eller ønsker at få byttet varen, skal varen returneres i samme stand og mængde, som den er modtaget. Varen skal være i original emballage. Du skal selv betale omkostningerne ved at sende varen retur. Fortryder du købet af en vare, kan den returneres ved, at du nægter at modtage den på din adresse eller du kan returnere med PostNord til:

Organic Designs v. Elisabeth Tosti
Christen Bergs Allé 20
2500 Valby
København
Danmark
T lf: +45 2720 2235
E-mail: info@organicdesigns.dk

Vi beder dig mærke forsendelsen: ”returvare”.

Når vi har modtaget din vare behandler vi din sag. Du vil få refunderet det fulde fakturabeløb vedr. den konkrete vare. Tilbagebetalingen sker via en banktransaktion eller MobilePay. Hvis du ønsker, at vi skal overføre beløbet til din konto bedes du oplyse os om din bank, registrerings- og kontonummer skriftligt sammen med returvaren, når den sendes retur.

Ved ombytning af en vare til eksempelvis en anden størrelse, fremsendes en ny vare hvis denne er på lager, med PostNord. Har varen kostet 1.000,00 dkr. eller derover opkræves ingen fragtgebyr ved genfremsendelse af en ny vare. Hvis varen skal genfremsendes uden omdeling til dit lokale posthus opkræves fragtgebyr på 49,00 dkr. pr. forsendelse. Hvis du vil have bragt varen direkte til anvist adresse opkræves fragtgebyr på 82,00 dkr. pr. forsendelse.

Ved ombytning bedes du mærke forsendelsen: ”ombytning”.

Reklamationsret

I henhold til købeloven gives der 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået efter købet. Eventuelle fejl og mangler skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, at fejl og mangler ikke er opstået efter fejlagtig brug, ved behandling af produktet eller på grund af anden skadeforvoldende handling, der kan have medført fejl, mangler eller skader.

Såfremt reklamationen er berettiget refunderer vi det fulde fakturabeløb. Tilbagebetalingen sker via en banktransaktion eller MobilePay. Hvis du ønsker, at vi skal overføre beløbet til din konto bedes du oplyse os om din bank, registrerings- og kontonummer skriftligt sammen med returvaren, når den sendes retur.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt udgåede varer.